yritysesittely

Ostopäätös värikärri ”the Vanistä” tehtiin ex tempore tuopin äärellä. Huutokaupasta ostettu torivaunu sai muodonmuutoksen koronakesän 2020 lopussa. Kolmen vahvan kokemuksen omaavan kokin haave omasta yrityksestä konkretisoitui koronan ja lomautusten myötä; oli aika tehdä jotain uutta, ja vaunun ympärille alettiin luomaan yritystä.

Street food factory oy:n tarkoituksena on muuttaa käsitystä katuruuasta sekä luoda uutta ruokakulttuuria Kotkaan. Ihmisten kohtaamisen kautta haluamme toteuttaa uusia makuelämyksiä erilaisten katuruokien kautta. Meillä on alusta saakka ollut vahva luotto visioomme. Haluamme tuoda markkinoille jotain, missä yhdistyy katuruuan kepeys sekä kokemuksemme tuoma tietotaito. Tuotteistamme nauttii sekä kulinaristi että vaatimattomampi herkkusuu – katuruoka on kaikille.

Tiimimme koostuu kokeista, joiden kokemus on karttunut laadukkaiden mestareiden opeissa ympäri Suomen. Näkemystä on niin fine diningista kuin yökerhoelämästäkin. Laadukkaan katuruuan tarjoaminen pilke silmäkulmassa kiteyttää yrityksemme päämäärän. Tuotteemme tehdään käsityönä puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista; keittiöllämme leivotaan muun muassa burgereidemme briossisämpylät itse. Uusia ideoita syntyy jatkuvasti humoristisen työotteen ja tuotekehityksen vuoropuhelun tuotteena.

Vesa

Kotkassa eri ravintoloissa kokemuksensa kerryttänyt Vesa on yrityksen toimitusjohtaja.
Paperihommien lisäksi vastuu ulottuu myös tuotteiden valmistamiseen ja yrityksen jatkuvaan kehittämiseen.

Vili

Nuori cocktail-mestari on vastuussa baaristamme. Vili on idearikas moniosaaja, jonka drinkkejä löytyy muun muassa Drink Nordic Cocktail -kirjasta. (www.drinknordic.com)

Tuomo

Grammalleen tarkan Tuomon rauhallinen työote tuo tiimiimme innovatiivisuutta ja laatua. Tuomo vastaa tuotekehityksestä yhdessä Juuson kanssa.


Juuso

Juuso on työurallaan matkustanut useissa keittiöissä ympäri Suomea. Uran aikana saadut opit ja ideat heräävät henkiin nyt, sillä Juuson vastuulla on yrityksen tuotekehitys.

facebook
instagram